Life coaching
2017. szeptember 06. írta: bahhama

Life coaching

A coaching és Ön, mint magánember

Kiegyensúlyozottabb, boldogabb életre törekszel? Éppen változásokon mégy keresztül? Lehet, hogy van egy olyan része az életednek, ahol jól jönne egy kis tisztánlátás, motiváció vagy döntéshozatal? Szeretnél időt találni egy bizonyos elfoglaltságra, vagy éppen állást változtatnál? Esetleg egy partnert keresel éppen? Szeretnél gyakrabban és hatékonyabban kiállni az érdekeidért, bátran felszólalni, vagy éppen eldönteni elköltözzél-e? Szeretnéd a döntéseid segítségével a saját kezedbe venni az életedet? Szeretnéd felfedezni melyek a legfontosabb céljaid? Kidolgozni egy tervet a céljaid elérésére és végigmenni az úton? Vagy csupán nagyobb megelégedettségre és boldogságra vágysz és magad sem tudod, mi hiányzik? A life (személyi) coaching segítségével nagyszerű eredményeket érhetsz el, ha készen állsz a változásra. Az ember mindig többet szeretne. Nagyobb sikert, több pénzt, bensőségesebb kapcsolatokat, egy mélyebb életélvezetet, vagy akár csak azt, hogy jobban tudjon koncentrálni arra, ami fontos.

stairs110302.jpg

Az alábbi hét lépcsős módszer segítségével tudok Neked segíteni abban, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb emberré válj:

  1. Önmagadat tedd az első helyre
  2. Alakítsd ki a fontossági sorrendedet
  3. Mi merít ki?
  4. Teremtsd meg a pénzügyi egészségedet
  5. Miből nyerhetsz erőforrásokat
  6. Alakíts ki meghitt kapcsolatokat
  7. Találd meg a lelki békédet

A bejegyzés trackback címe:

https://coaching4you.blog.hu/api/trackback/id/tr8812808212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása